onsdag 21. januar 2009

London calling!!

Hei alle sammen!
Da sitter vi i London paa en internett cafe, har nettopp tatt oss en kaffe paa starbucks og vimser rundt paa Piccadilly Circus. Vi datt tilfeldigvis innom chinatown, saa bilder kommer seinere derfra... Ellers har vi det helt topp, hotellet er helt fint, og resepsjonisten er en koselig liten (bitteliten) italiener med et stort smil! Han er faktisk mindre enn Marita, og det skal jo faktisk litt til :) Dette er altsaa en voksen mann :P I gaar spiste vi middag paa en restaurant som het Nandos, god, men STERK mat! Etterpaa kjopte vi snop og saann, blant annet Haagen Dazs, nemlig verdens beste is...nam nam!



I dag skal vi kanskje treffe Odd Audor, som er en bekjent fra gamle-landet, det blir koselig! Og i morgen gaar altsaa ferden videre til Uganda og Eline, vi gleder oss!!!

Varet er fint, sola skinner, null skyer, men det er litt kaldt. Kan ikke vente med aa komme ned til Afrika og 30 grader :) Lovely!



Koser og klemmer til alle der hjemme!!

8 kommentarer:

Kim Utsogn sa...

Hei.. kim og lillian ønsker dere en god tur Videre til Uganda...
Spis mye gøy og hold dere borte fra flyplass mat som ikke er fritert...

Kim Utsogn sa...

Nå har jeg prøvd 4 ganger å skrive svar på bloggen deres... si ifra hvis dere leser dette. hihi.. og god tur videre til uganda.. hilsen kim og lillian...
Det er utrolig tøft av dere å reise.. kuuult

Unknown sa...

spis litt cookie dough icecream for meg da :D

Anonym sa...

Starbucks. Envy!

Maren sa...

(prøver bare en ting, ignorer denne kommentaren her)

Anonym sa...

Åh så gøy, legg inn masse bilder for vi her i gamlelandet følger med :-) Kos dere masse. Klem fra onkel Trond og tante Ellen.

Anonym sa...

Hei på dere.(kine)
Så heldige dere er, vekk fra dette været i norge. Vi er snart inne snødde men dette kjenner dere jo til. Hper virkelig dere får en fin tur, oppleve mye og masse nye inntrykk. Skal følge med dere.
Hilsen Wenche

RandiHelen sa...

Heisann
Har nettopp vært ute og skuffet på snø, det har lavet ned en del her hos oss. Men, akkurat det er vel ikke noe problem der dere er:) Nyt turer og pass godt på hverandre.
Gode klemmer til dere alle. Klemmer kommer fra mammaen til Kine. (kjempe
gla i deg og dere)