torsdag 19. februar 2009

Fun Facts

Hello! Vi feirer at det er 1 mnd siden vi forlot hjemlandet (en mnd siden i morgen i alle fall) med aa gi dere litt info dere kanskje ikke hadde fra för :) kos dere, her kommer sannheten :

- Marita sydde fast trusa si til sekken.
- Tradisjonen tro, buksa skal av naar vi ankommer hotellrommet.
- Marita og Helene var i en trafikkulykke. Kjörte i rumpa paa en annen boda (motorsykkeltaxi). Den andre bodaen fikk bulk i skiltet.
- Flyet fra Entebbe til Nairobi ble delt med Ugandas beste fotballspillere, som vi selvfölgelig kom i prat med.
- Marita kan ikke vaere fra Korea, hun er saa fryktelig höy i fölge Endy.
- Vi har blitt bedt paa en date. Han kom aldri. Vi ventet i en time, saa spiste vi og gikk.
- Maurinvasjon paa badet paa Zanzibar.
- Masaiene paa Zanzibar gaar med nike-joggesko, har mp3-spiller og mobil og spiller billjard...
- Det var et dyr paa andre siden av veggen paa Zanzibar. Vi fant aldri ut hva det var, men det hörtes ut som en dinosaur. Noe sier oss at dette ikke var tilfelle.
- Mannen paa internettcafêen paa Zanzibar har oss som bakgrunnsbilde etter at vi glemte aa slette de bildene som vi skulle legge ut paa bloggen fra maskinen hans.
- Marcelita, den meget eksentriske damen fra US of A gikk i khaki-drakt.
- Vi sang Tanzanias nasjonalsang for noen i Tanzania.
- Etter "Black Tigers" sin opptreden prövde Kine aa laere noen innfödte halling. Det gikk ikke...
- Guiden vaar, Abdull, gjettet vaar alder: Helene 21, Marita 18 og Kine 15. Ingen kommentar
- Antall blottere: 1
- For mange uker i Afrika bringer fram barnet i deg. Vi gikk amok paa shopping og endte opp med klistermerker, fargestifter og is.
- Hver fredag 13. er det lov aa spise to desserter :)
- Selv om ting staar paa menyen i Brasil er du ganske dum om du tror du kan velge blandt alle rettene. "Nai nai nai nai nai nai"
- Vi "Norwegian girls" fikk valentinskort fra "Joseph". Der stod det noen vakre ord paa engelsk, noe rabbel paa portugisisk og et telefonnr. Begeistringen var stor hos Kine, men MERKELIG nok var ikke Helene og Marita like overrasket.
- Da vi skulle til Ilha Grande (en paradisöy naer Rio) ble vi sendt til en nattklubb som het Vegas Club. Altsaa; no Ingles...
- Vaar naermeste nabo i Sao Paulo er et kjöpesenter stappfullt med tattoveringssjapper, punk og "wrongside-busines" shops.
- Natt til 16 februar 2009 stiller Sao Paulo klokken en time tilbake. Greit aa vite.
- Paa noen kafêer i Sao Paulo faar du hele plakaten fra vinduet i fanget naar du spör etter menyen.
- Paa Paulista Avenue ble Helene slaatt i hodet. Alt gikk bra.
- Hvis noen syntes du er meget interessang naar du spiser, skal du slett ikke se bort fra at han henter alle med-kelnerne sine saa alle faar se.

Saa vet dere det :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

dette gav liten mening altså :P noe av det gav mening, men det meste gav ingen mening, nå skla det sies at jeg er full og sikkert ikke skjønner noenting, men jah :P jeg lo masse og forestilte meg forskjellige situasjoner som dere forklarte :P håper dere har det fint :) miss you :) var akkurat på vors meg torbjørg, Anders og elena, og stine :) vi manglet dere :( miss you<3<3

Anonym sa...

Hei dere reisende damer.Morro og lese at dere har det greit. Men underboksa skal være på ikke på ryggsekken. HE HE !!!!!!!!!! Dere har det vel varmt også. Vi har snø og snø og snø igjen. Ellers greit. Hver forsiktig og ha det fint. Hilsen en neresnød onkel Øystein.

Anonym sa...

Hei!
For en spennende tilværelse dre har. Dere lærer og opplever utrolig mye på en slik reise. Spennende bruddstykker fra en omflakkende tilværelse. Ha en fortsatt god reise. Veien blir til mens man går!
Beste hilsen Torbjørn i Mandal

Anonym sa...

Hahaha. Høres ut som at dere opplever mye og har det kjempe gøy iallefall;) Kan ikke tro at det er over en måned siden dere har dratt! Syntes det var nettopp at vi spiste hadet middag på Fridays:( Savner dere kjempe masse my darlings! Håper dere har det kjempe bra;)Norge er ikke det samme uten dere! Glad i dere <3

Anonym sa...

noen eller alle eller en av dere er gode til å skrive altså! kan det være kusine Helene, eller er hun bare opptatt med å bulke sykkel-taxi-skilt?

God tur videre! Skriv mere - og: Jeg savner bilder! feks lurer jeg på hvoordan dere ser ut når dere får menyen i hodet..

mange klemmer fra Kusine Ragnhild