lørdag 28. mars 2009

Farvel California, Hello Fiji :)

Hei pa dere! Tusen takk for alle komentarene, der er saa goey aa lese!

Da vi skrev sist hadde vi planer om aa reis til Santa Barbara, og der har vi vaert. Vi tok Greyhound ekspressen 2 og en halv time nordover og hadde 3 fine dager i den lille spanskinspirerte byen. Her var vi blandt annet en tur paa kino og saa "Knowing" og var ute aa spiate pizza med en av hostellets ansatte. Thank you, Ryan:) Den 25. tok vi bussen tilbake til Hollywood, saa etter atter 2,5 timer var vi tilbake paa Hollywood International. Det var som aa komme hjem, her trivdes vi. Vi moette igjen folk vi hadde blitt kjent med under forrige opphold, og stiftet bekjentskap med nye. Da tiden kom for aa si adjoe, var det ikke bare vi som syntes det var trist at vi skulle dra. En av hostellets resepsjonister kom og gav oss hver vaar noekkelring, og det var tydeligt at dette ikke var noe som pleide aa skje. Smigret:) Men vi tok farvel med Hollywood og forsaavidt hele Amerika. Satte oss paa flyet i 10,5 timer og landet paa stillehavsoeyen Fiji tidlig paa morgenen 28. mars. Joda, vi hoppet liksaagodt over hele 27. og ligger naa 11 timer forran dere. Paa Fiji har vi lagt oss inn paa Club Fiji Resort som ligger ved Nadi bay. Her har vi strand og sjoe, men vi trives best ved bassenget. De dagene vi har her har vi tenkt til aa pleie brunfargen, nyte livet og slappe av. Men dere hoerer sikkert snart fra oss igjen:) Fortsett aa kommenter folkens, da blir vi saa glade:)

Klem fra oss som er fornoeyde, men har faatt utrolig mange, skikkelig svaere myggstikk...

6 kommentarer:

RandiHelen sa...

God morgen Fiji :)

Innlevelse:
Ikke så vanskelig å forestille seg hvite sandstrender, blått hav, bølger som skvulper, lukten av solkrem, myggstikk som klør.....
Virklighet:
2 g, klokken er stilt en time frem og vi her enda (i hvert fall) en halv meter med snø.
Fakta:
Savner dere, men unner dere virkelig opplevelsene
Go klem til dere alle fra Randi
Kjempe gla i deg Kine

Anonym sa...

Virker som om dere har møtt mange herrlige mennesker :)
Forsett å SMIL og være søte norske jenter, så blir det nok mange kjente.
Kos dere masse i Fiji!
klem inger

Anonym sa...

hei jenter.
skulle gjerne ha vært med dere til denne sydhavsøya!Det blir nok bare i tankene,men det er så gøy å lese hva dere holder på med og hvor dere er:-)Dere er superheldige som får oppleve dette.Gleder oss til å se bildene.Ha en god tur videre til lørdag.Savner deg Helene<3Klemmer til dere alle fra Kate:-)

Edith sa...

å så gøy å lese igjen. æ vil au ha varme! her er det en dag med sol og vind, og alle er på med lettkledde klesplagg og solbrillene og håper på at det skal vare litt lenge, men neste dag så snør det. nyyyyt det jenter!!

Dagfinn L sa...

God morgen, dere med myggstikk! Nå er det rett før en ny arbeidsdag starter her hjemme i Finsland. Så spennende og gøy å lese bloggen dere har; Marita og Kine som jeg kjenner, og Helene som jeg ikke kjenner :-)! Dere opplever mer forskjellig og eksotisk enn de aller fleste. Det må være rart å oomstille seg så ofte og mye! Haper dere får gode dager på Fiji! Her hjemme er det snø og småfuglene fråtser i solsikkefrø på fuglebrettet. Og det er minimalt med mygg! Hilsen Dagfinn L.

Ryan sa...

no no no, thank you! thanks for the left over pizza ;)

have fun on the rest of your travels!